De Boer: 'Dan moet je gewoon winnen van AEK Athene, ik denk dat het 3-0 wordt'

De Boer: 'Dan moet je gewoon winnen van AEK Athene, ik denk dat het 3-0 wordt'

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 08:55wo 19-09-2018 om 08:55

Frank de Boer stond als speler eens tegenover AEK Athene, maar van de huidige stand van zaken bij de Grieken is hij niet op de hoogte. Toch denkt de oud-international dat Ajax goede kans maakt.

"Ik weet helemaal niets van het huidige AEK eerlijk gezegd", steekt De Boer van wal in gesprek met De Telegraaf. Hij ziet Ajax desondanks als favoriet. "Ze zullen normaal gesproken vechten om de tweede plek dan moet je deze wedstrijd gewoon winnen. Ik denk zelf dat het 3-0 wordt. Dat is mijn gevoel."

De Boer denkt dat de tweede ronde van de Champions League een realistische doelstelling is. "Ik denk dat het wel realistisch kan zijn. We weten allemaal dat Benfica een goed team is, maar ze zijn zeker niet onoverwinnelijk. En zeker niet met hoe Ajax er op dit moment voorstaat. Ik vind dat Ajax een goede mogelijkheid heeft om door te gaan naar de volgende ronde."

Neres
De Boer denkt dat het een goede vondst is om David Neres meer als nummer tien te laten opereren. "Hij start gewoon linksbuiten, maar dan komt hij veel naar binnen om ruimte te maken voor Tagliafico. Daarnaast denk ik dat hij dan ook beter tot zijn recht komt. Aan de rechterkant voelt hij zich meer op zijn gemak. Op links wordt hij toch een beetje beperkt, dan moet hij eigenlijk buitenom."

"Nu hij meer rond de spits speelt kan hij beide kanten op. Hij heeft diepte, hij heeft snelheid dus ik denk dat het wel een goede positie voor hem is", besluit De Boer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws