'Weet je waar ik me aan stoor? Ajax wordt altijd zo ongelooflijk opgehemeld'

'Weet je waar ik me aan stoor? Ajax wordt altijd zo ongelooflijk opgehemeld'

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 16:07ma 24-09-2018 om 16:07

Misdaadjournalist en PSV-fan John van den Heuvel vindt het storend dat Ajax door tal van media 'altijd zo ongelooflijk wordt opgehemeld'. Van den Heuvel zegt dat in gesprek met Metro. Ook zijn eigen werkgever, De Telegraaf, maakt zich er vaak schuldig aan, stelt hij. 

Van den Heuvel, zondag aandachtig toeschouwer bij PSV en Ajax (3-0) in Eindhoven, hoort vaak dat De Telegraaf een Ajax-krant is. "Ook ik zeg dat wel eens tegen de jongens van Telesport en dan reageren ze verbolgen, omdat ze vinden dat ze volledig onafhankelijk zijn. PSV-watcher Erik van Haren is dat inderdaad, maar verder ligt de nadruk natuurlijk wel heel erg op Ajax."

"Weet je waar ik me het meest aan stoor? En dan heb ik het niet alleen over Telesport hoor, maar over de sportjournalistiek in het algemeen. Ajax wordt altijd zo ongelooflijk opgehemeld", vervolgt de crimefighter. 

"Als ene Kasper Dolberg tegen NEC vier keer scoort, dan is hij gelijk een wereldspits. En als Ajax van AEK Athene wint, is het een serieuze kandidaat om de Champions League te winnen. PSV verloor in Barcelona met 4-0 van Messi, maar als Ajax daar had gespeeld waren zij ook gewoon met dezelfde cijfers van het veld gestapt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws