NAC moet glasscherven lijmen: 'Onderschatting zou nu wel heel misplaatst zijn'

NAC moet glasscherven lijmen: 'Onderschatting zou nu wel heel misplaatst zijn'

25-09-2018 09:04
34

Mitchell van der Gaag sprak na de nederlaag bij VVV-Venlo (3-0) harde woorden. De trainer van NAC Breda stelde dat de glasscherven door de kleedkamer vlogen, maar die moet hij snel weer lijmen.

NAC gaat dinsdagavond op bezoek bij RKC Waalwijk in de KNVB Beker. "In zo'n korte tijd kun je alleen maar de boel bij elkaar houden en zorgen dat we als staf de druk wegnemen bij de spelers", verzucht Van der Gaag in De Telegraaf. Hij maakt de moeilijkste fase uit zijn trainersloopbaan door. "Al in de voorbereiding hebben we het lastig gehad qua resultaat, zodat je dan al dingen gaat doen die je normaal later in het seizoen doet, zoals spelers wisselen en de strijd met de groep aangaan."

"Je bent er continu mee bezig, maar we hebben het op dit moment nog niet voor elkaar kunnen krijgen", beseft Van der Gaag, die met NAC zeventiende staat in de Eredivisie. In competitieverband wacht ook nog eens een zwaar programma met PSV (thuis) en FC Utrecht (uit) als volgende tegenstanders.

Mitchell te Vrede is blij met het bekerintermezzo. "We krijgen een lastige reeks en daarom is het lekker dat we deze wedstrijd de kans krijgen om een stap in de goede richting te zetten." Van onderschatting mag geen sprake zijn. "Als er bij ons nu sprake zou zijn van onderschatting, dan zou dat wel heel misplaatst zijn."

No Poll