PSV'er wordt met de week beter: 'Barcelona uit en Ajax thuis helpen daarbij'

PSV'er wordt met de week beter: 'Barcelona uit en Ajax thuis helpen daarbij'

26-09-2018 10:14
118

Pablo Rosario speelde een uitstekende wedstrijd in de gewonnen topper van PSV tegen Ajax (3-0). De Amsterdammer ontwikkelt zich in Eindhoven razendsnel en vreest niet dat hij straks op de bank komt te zitten. 

"Als je ziet hoe we met elkaar bezig zijn vanaf het begin van dit seizoen, dan kan iedere speler die nu op het veld staat, goed mee met dit niveau", blijft Rosario bescheiden tegenover Voetbal International. "Dat doe ik nu ook. Uiteindelijk is het natuurlijk een teamprestatie, maar ook als individu wil ik zo goed mogelijk presteren. Dat dit lukt, daar ben ik tevreden over."

Met de komst van Erick Gutiérrez is het wel dringen geblazen op het PSV-middenveld. Rosario is niet bevreesd om straks op de bank terecht te komen. "Wij hebben een heel goede selectie en als ik volgende week niet speel, is het geen reden direct bij de pakken neer te zitten. Natuurlijk wil ik voetballen en wil ik ook blijven spelen. Maar uiteindelijk doen we het met z’n allen en moeten we als team vechten."

De middenvelder merkt dat hij beter en beter wordt. "Het is nu zaak te blijven groeien. Dat ik dan in één week Barcelona uit en Ajax thuis mag spelen, dat helpt daarbij."