Van Bommel merkt positiviteit rond PSV: Dat is leuk, beter zo dan andersom, hè

Van Bommel merkt positiviteit rond PSV: "Dat is leuk, beter zo dan andersom, hè"

26-09-2018 16:12
52

PSV-trainer Mark van Bommel verwacht een lastige wedstrijd voor zijn ploeg op bezoek bij Excelsior Maassluis. Volgens de oefenmeester moeten zijn spelers onder meer zien om te gaan met de andere omstandigheden.

"Je speelt op een amateurveld, dat is een andere situatie. Ze hebben daar 3500 man, dat zal een ander lawaai zijn dan in een stadion. Daar moet je wel mee omgaan", stelt hij tegenover PSV TV. "Het zal een hele moeilijke wedstrijd worden", benadrukt hij verder. "Ik heb beelden gekregen van de club en de samenvatting gezien tegen Barendrecht, waarin zij gewoon een heel goed voetballende ploeg zijn. (...) Dus het wordt lastig."

Van Bommel merkt dat er veel positiviteit is rond de Eindhovenaren na de uitstekende competitiestart, met als kers op de taart de 3-0 overwinning in de topper tegen Ajax. "Je moet eigenlijk gewoon normaal doen. Of je nu zes keer wint achter elkaar of niet. Er zullen ook momenten komen dat het tegen gaat zitten. Dan moet je ook weer hetzelfde blijven doen. Dat is net als op het veld. Alleen je omgeving reageert anders. Overal waar je komt, iedereen is positief. Dat is leuk, beter zo dan andersom, hè."