'Mijn droomclub. In Nederland wil ik alleen voor Feyenoord voetballen'

'Mijn droomclub. In Nederland wil ik alleen voor Feyenoord voetballen'

29-09-2018 08:49
39

Justin Bijlow had een paar maanden geleden nooit durven dromen dat hij nu én eerste keeper van Feyenoord zou zijn én in de voorselectie van het Nederlands elftal zou zitten. De ster van de jonge doelman (20) is rijzende.

"Ik rekende er alleen op dat ik dit seizoen een serieuze kans bij Feyenoord zou krijgen, zeker nadat ik de laatste twee wedstrijden van het vorige seizoen tegen Sparta en Heerenveen al onder de lat had gestaan", vertelt Jones in een interview met het Algemeen Dagblad.

Het vertrek van Brad Jones was een 'verrassing' voor Bijlow. "Daar hoorde ik pas één dag voor zijn vertrek iets over", zegt de doelman, die nu ook bij de voorselectie van bondscoach Ronald Koeman zit. "Dat had ik niet nu al verwacht en dat maakt het extra mooi."

Bijlow is trots op wat hij bereikt heeft en blij met het leven dat hij nu leidt. "Je ziet mij altijd met een lach het veld op komen. Dat is niet gespeeld. Ik ben zo blij dat ik voor mijn droomclub mag spelen. In Nederland wil ik alleen voor Feyenoord voetballen. Keepen is als balanceren op een dun koord. Die druk van het alles of niets, dat maakt het voor mij extra mooi. De held of het tegenovergestelde. Dat is het leven van een keeper, het leven dat ik altijd heb gewild."