Van Bommel over 'bepalende factor' tegen Inter: 'Daar is dat extreem het geval'

Van Bommel over 'bepalende factor' tegen Inter: 'Daar is dat extreem het geval'

Gepubliceerd: dinsdag 2 oktober 2018 om 18:53di 02-10-2018 om 18:53

PSV hoopt woensdagavond tegen Inter de eerste punten van het Champions League-seizoen te pakken. Na de nederlaag tegen FC Barcelona is een resultaat welkom. Volgens trainer Mark van Bommel zullen de details bepalend zijn.

"Van Inter en ook andere topploegen in Italië krijg je vaak het gevoel dat je lekker kunt meevoetballen", aldus Van Bommel tijdens de persconferentie. "Je krijgt vrijheden en dan slaan ze plots toe. Een beetje cliché misschien, maar in Italië zie je zelden grote uitslagen. Ik zeg wel vaker dat details in het voetbal het verschil maken. Daar is dat extreem het geval."

Van Bommel was zelf ook actief in Italië, als speler van AC Milan. "Ik hield ervan om voor de club te spelen. Net als ik ervan hield om tegen Inter te spelen. Het is altijd speciaal om zo’n wedstrijd te coachen, maar dit is een andere wedstrijd en een andere competitie. Bovendien is het ook alweer zeven jaar geleden", aldus Van Bommel.

De oefenmeester wil er niets van weten dat PSV 'wel eventjes' gaat wennen van Inter. "Iedereen denkt: dat doen ze wel even. Zo makkelijk is het niet", waarschuwt hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws