Ten Hag: Ik denk dat hij geen normale ontwikkeling doormaakt

Ten Hag: "Ik denk dat hij geen normale ontwikkeling doormaakt"

04-10-2018 07:39
34

Erik Ten Hag looft Noussair Mazraoui, die in zijn ogen een stormachtige ontwikkeling doormaakt. De twintigjarige Marokkaan ontpopt zich op de rechtsbackpositie tot revelatie van Ajax en speelde dinsdag tegen Bayern München Franck Ribery uit de wedstrijd.

"Hij was uitstekend", zegt Ten Hag in De Telegraaf over Mazraoui. "Ik heb ook wel geluiden gehoord dat hij twee weken geleden (de uitwedstrijd bij PSV, red.) niet zo goed was. Maar ik denk dat hij geen normale ontwikkeling doormaakt."

Het gaat volgens Ten Hag 'in een ontzettend stijgende lijn'. "Af en toe zit er wel eens een schommeling in, maar dat is ook logisch als je zo jong bent. Noussair heeft een ongelooflijke potentie en hij wordt steeds brutaler en moediger. Zijn ongekende kwaliteiten moet hij verder ontwikkelen. Dan kan hij heel ver reiken."

Ajax speelde dinsdagavond knap met 1-1 gelijk in München. De ploeg van Ten Hag staat na twee Champions League-wedstrijden gedeeld eerste in Groep E. Over drie weken wacht Benfica in de Johan Cruijff Arena.

Lees ook: 'Trainer zei al dat Robben en Ribéry er niet van houden om te verdedigen'