Koploper Almere City versterkt zich met 'kaartenpakker': We zaten krap

Koploper Almere City versterkt zich met 'kaartenpakker': "We zaten krap"

Gepubliceerd: zaterdag 6 oktober 2018 om 14:01za 06-10-2018 om 14:01

Guy Ramos keert terug op de Nederlandse velden. De verdediger trainde al enkele weken mee met Almere City en heeft nu ook getekend bij die club. Ramos blijft in ieder geval tot het einde van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.

Almere City heeft dat nieuws via de officiële kanalen bekendgemaakt. Ramos liep twee seizoenen rond zonder club, maar mag zich nu weer prof noemen. Ramos heeft in Nederland het record van meeste gele én rode kaarten op zijn naam staan. In het seizoen 2011/2012 kreeg hij maar liefst twaalf keer geel, zo zocht VI uit. Op 7 november 2014 kreeg hij zijn elfde rode kaart.

"Door verschillende omstandigheden heb ik twee mindere seizoenen achter de rug. Daarom is het fijn dat ik nu weer aan voetballen toekom", laat Ramos weten via de clubsite van Almere City. "Ik ben blij dat ik mij in de kijker heb kunnen spelen van de technische staf. Van nature ben ik wel een leiderstype. Dat komt ook door de ervaring die ik heb opgedaan en mijn positie in het veld. Ik hoop de jongere jongens op sleeptouw te kunnen nemen."

Technisch directeur Robert Maaskant heeft Ramos gecontracteerd. Hij is blij met de deal. "We zaten al wat krap in de centrale verdedigers en Joedrick Pupe is nog revaliderende van een knieblessure. In de wetenschap dat Faris Hammouti binnenkort enkele wedstrijden moet missen in verband met interlandverplichtingen met Marokko, wilden we de defensie graag nog versterken. Met Ramos denken wij de gewenste extra kracht binnen te hebben."

Ramos speelde in Nederland voor FC Dordrecht, RKC Waalwijk en Roda JC.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws