FC Groningen laat megatransfer lopen: Het ging richting de acht miljoen

FC Groningen laat megatransfer lopen: "Het ging richting de acht miljoen"

Gepubliceerd: zondag 7 oktober 2018 om 13:12zo 07-10-2018 om 13:12

FC Groningen heeft in de zomer een miljoenenbod van CSKA Moskou op Ritsu Doan afgewezen. Het bedrag ging 'richting de acht miljoen', bevestigt directeur Hans Nijland.

Nijland krijgt bij De Tafel van Kees het verwijt dat hij Doan niet voor de hoofdprijs heeft verkocht, ook omdat Groningen nu zo slecht draait. "Ik heb er absoluut geen spijt van", reageert de algemeen directeur. "We willen presteren, al lukt dat op dit moment even niet. Doan is een verschrikklijk goede voetballer en een belangrijke jongen."

"In het verleden hebben we regelmatig het verwijt gehad dat we spelers te snel verkochten. Nu zijn we in staat om een speler als Doan vast te houden, maar kennelijk is het weer geen verstandig besluit."

Nijland bevestigt dat CSKA Moskou ettelijke miljoenen bood. "Het was substantieel meer dan de vier miljoen euro die werd genoemd. Het ging richting de acht miljoen. We hebben met z'n allen gezegd: we doen het niet. Het is een serieus bedrag, waar je op de transfermarkt wat mee kunt. Maar Doan is een belangrijke speler voor ons."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Had Groningen dit bedrag moeten accepteren?

(2515 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws