eSporter Koen Weijland lanceert nieuwe kledinglijn in samenwerking met Nike

eSporter Koen Weijland lanceert nieuwe kledinglijn in samenwerking met Nike

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 19:00vr 12-10-2018 om 19:00

ADVERTORIAL - Nederlands bekendste eSporter Koen Weijland lanceert na zijn boek ‘Strijder’ nu ook zijn eigen kledinglijn. De TEAMSTRIJDERS lijn van Nike bevat artikelen op het gebied van sport en lifestyle en is exclusief verkrijgbaar via 100%voetbal.

Check hier de nieuwe kledinglijn op 100%voetbal

Weijland, vijfvoudig Nederlands kampioen FIFA, is de eerste Nederlandse eSporter die met een eigen kledinglijn komt. De TEAMSTRIJDERS kledinglijn bevat verschillende artikelen, op zowel sportief als lifestyle gebied. De gehele lijn is vanaf vandaag (12 oktober) exclusief te verkrijgen via de webshop van 100%voetbal.

"Het is voor het eerst dat een eSports kledinglijn in samenwerking met Nike voor iedereen beschikbaar is. Daarnaast is het sportieve kleding, die ik met trots draag. Het ziet er strak uit en de hoofdsponsor van TEAMSTRIJDERS (OnePlus, red.) komt er mooi in terug. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat", aldus Weijland.

Jeroen Kroese, algemeen directeur van 100%voetbal, is blij met het partnership met TEAMSTRIJDERS. "Dankzij deze samenwerking zijn we van mening dat wij aan de groeiende vraag vanuit de eSporter kunnen voldoen. Een unieke kledinglijn, die ons assortiment verder verrijkt en de eSporter een eigen identiteit geeft", aldus Kroese.

Weijland timmert aan de weg: de influencer met inmiddels meer dan 120.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal maakte onlangs bekend internationaal carrière te gaan maken met zijn nieuwe YouTube channel FUT Champions Show, waarin hij een wekelijkse update geeft van de competitieve FIFA-scene.

Ook is Weijland, die de laatste tijd aanschoof bij verschillende talkshows en een eigen rubriek heeft in de Champions League-uitzendingen van Veronica, vanaf 31 oktober live te zien bij het programma 'Boxing Stars', dat wordt uitgezonden op RTL 5. De TEAMSTRIJDERS kledinglijn is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Webshop 100%voetbal

Website - Instagram - YouTube Koen Weijland - YouTube FUT Champions Show

Bekijk het laatste nieuws