Feyenoord beloont 'stabiele jongen': Dit is voor mij het beste van het beste

Feyenoord beloont 'stabiele jongen': "Dit is voor mij het beste van het beste"

Gepubliceerd: donderdag 18 oktober 2018 om 16:12do 18-10-2018 om 16:12

Feyenoord heeft het contract van Ramón ten Hove opengebroken en verlengd tot medio 2021. Dat meldt de Rotterdamse club via de officiële kanalen.

Ten Hove (20) zette donderdag zijn handtekening onder een nieuw, driejarig contract. Zijn vorige verbintenis liep tot de zomer van 2019. "Ramón is op deze jonge leeftijd al een zeer stabiele jongen waar je altijd van op aan kunt", verklaart technisch directeur Martin van Geel op de clubsite.

"Een talentvolle, zelfopgeleide keeper die met zijn leergierigheid en drive de afgelopen anderhalf jaar bij het eerste elftal al grote stappen heeft gemaakt. We zijn dan ook blij dat we zijn ontwikkeling bij Feyenoord met deze verlenging voort kunnen zetten."

Ten Hove keept sinds 2011 in de jeugdopleiding van Feyenoord. In 2017 maakte hij de overstap naar de hoofdmacht, waar Ten Hove fungeert als vierde doelman. "Uit de gesprekken die ik heb gehad en de manier waarop de trainers hier dagelijks met mij aan de slag gaan, voel ik dat Feyenoord echt een plan met mij heeft", reageert hij. "Dit is voor mij het beste van het beste."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws