Feyenoord verlengt met Bijlow: 'Uitgroeien tot keeper van zeer hoog niveau'

Feyenoord verlengt met Bijlow: 'Uitgroeien tot keeper van zeer hoog niveau'

25-10-2018 15:08
31

Contractnieuws uit Rotterdam: doelman Justin Bijlow heeft bijgetekend tot de zomer van 2023. Dat maakt Feyenoord donderdag bekend via de officiële kanalen.

Het oude contract van Bijlow liep nog drie jaar door. Bijlow speelt sinds de F-pupillen bij Feyenoord en tekende in februari 2015 zijn eerste profcontract. Een jaar later sloot hij aan bij de selectie van Feyenoord. Sinds dit seizoen is Bijlow de eerste doelman in De Kuip.

Wedden

Meer odds

"Toen ik aan het begin van dit seizoen te horen kreeg dat ik de eerste doelman werd, kwam er voor mij al een droom uit", reageert Bijlow op de clubsite. "Uit deze verlenging spreekt nog meer vertrouwen. Ik geniet van het hier en nu, maar ga er ook alles aan doen om samen met Feyenoord door te groeien naar een hoger niveau en meer successen."

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, is blij voor Bijlow en de Rotterdamse club. "Mooi dat we opnieuw een talentvolle, zelfopgeleide keeper langer aan ons hebben weten te binden. Iedereen bij Feyenoord heeft groot vertrouwen in Justin."

"Nu al is hij een heel goede doelman. Met de eigenschappen die hij heeft, geloven wij dat hij de komende jaren uit kan groeien tot een keeper van een zeer hoog niveau. Ik ben dan ook blij dat Feyenoord en Justin vandaag, met dit nieuwe door hem zelf afgedwongen contract, het wederzijdse vertrouwen in elkaar kunnen laten zien", besluit Van Geel.