Hengelend Curaçao in wachtkamer: Ik wil het liefst voor Nederland spelen

Hengelend Curaçao in wachtkamer: "Ik wil het liefst voor Nederland spelen"

25-10-2018 16:47
37

Giovanni Troupée neemt nog geen definitieve beslissing over zijn interlandcarrière. De rechtsback van ADO Den Haag is via zijn moederskant ook speelgerechtigd voor Curaçao, maar hoopt nog op een kans in het Nederlands elftal.

Troupée speelde voor diverse Nederlandse jeugdelftallen, maar kreeg begin dit jaar een uitnodiging voor Curaçao. "Ik heb contact met de bondscoach en met Elson Hooi, mijn ploeggenoot die ook voor Curaçao speelt", vertelt de twintigjarige rechtsback aan Voetbal International. "Een oefeninterland spelen zou geen kwaad kunnen, maar ik wil op dit moment geen officiële wedstrijd spelen."

"Ik wil het liefst voor Nederland spelen", vervolgt Troupée, die een jaar geleden voor het laatst in actie kwam voor Oranje O20. "Als ik bij ADO mijn minuten maak en mijn niveau blijf halen hoop ik dat dat weer gaat komen. Ik vind het raar dat ik er niet meer bij zit. Ik speel weer elke week en heb meer dan zestig Eredivisie-wedstrijden aan ervaring. Als ik kijk wie er wél worden opgeroepen, dan vind ik dat ik daar zeker bij hoor."

No Poll