Veltman neemt voorzorgsmaatregelen: Deed toch wel een beetje pijn in mijn hart

Veltman neemt voorzorgsmaatregelen: "Deed toch wel een beetje pijn in mijn hart"

26-10-2018 15:56
38

Joël Veltman hoopt na de jaarwisseling weer in actie te kunnen komen voor Ajax. De verdediger is herstellende van een stevige knieblessure. "Het gaat de goede kant op, zeker."

Het revalidatieproces vindt plaats op de KNVB Campus in Zeist. "De vorige keer dat ik herstelde van een blessure deed ik dat op de Toekomst. Toen zag je telkens de jongens naar buiten komen om te trainen en dat deed toch wel een beetje pijn in mijn hart. Dat wilde ik nu een beetje voorkomen", zegt Veltman tegen Ajax TV

Ondanks dat Veltman niet met de groep traint en geen wedstrijden speelt, heeft hij nog veel contact met zijn teamgenoten. "Dagelijks. Af en toe ga ik op de Toekomst even langs en ik ben er elke thuiswedstrijd, dus dan ga je even langs de kleedkamer. Ik zie ze geregeld."

Veltman is vol lof over Ajax' eerste maanden van de competitie. De Amsterdammers doen het uitstekend in de Champions League. "Vooral bij de thuiswedstrijden in de Arena, dan zit ik echt vol trots te kijken. Dat zorgt voor een big smile op mijn gezicht", aldus Veltman.