De carrière van Robben? Ik hoop het, ja. Zijn carrière is niet normaal

"De carrière van Robben? Ik hoop het, ja. Zijn carrière is niet normaal"

01-11-2018 22:03
15

Door de toenemende belangstelling merkt Javairo Dilrosun zowel in Duitsland als in Nederland dat hij steeds vaker herkend wordt. De twintigjarige aanvaller staat bekend als Bundesliga-revelatie en mag zich nu ook melden bij het grote Oranje.

"Soms denk je wel van: zo!", geeft Dilrosun voor de camera van de NOS toe. "Veel mensen vragen naar me en kijken naar me. Ik probeer gewoon normaal te blijven. M'n familie waarschuwt me er ook al voor dat ik gewoon mezelf moet blijven."

Dilrosun gooit wekelijks hoge ogen bij Hertha BSC. Hij kwam deze zomer voor een klein bedrag over van Manchester City, waar hij waarschijnlijk nooit door zou breken in het eerste elftal. "Er was veel interesse van buitenlandse clubs, maar bij de meeste clubs zou het hetzelfde verhaal worden als bij Manchester City: ik zou geen minuten maken. Op deze leeftijd is dat het belangrijkste. Daarom heb ik voor Hertha gekozen."

Dilrosun hoopt dat hij in de toekomst potten kan blijven breken. "De carrière van Robben? Ik hoop het, ja. Zijn carrière is niet normaal. Ik hoop dat ik dat ook mee mag maken."