Update: 'Ranieri vierde keus na afzeggingen van Wenger en twee anderen'

Update: 'Ranieri vierde keus na afzeggingen van Wenger en twee anderen'

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 21:35wo 14-11-2018 om 21:35

Fulham stelde woensdag Claudio Ranieri aan als de opvolger van Slaviša Jokanović, maar eigenaar Shahid Khan had eigenlijk een andere voormalig Premier League-manager op het oog: Arsene Wenger.

Dat meldt The Telegraph. Volgens het Britse medium wees Wenger een aanbod van de hekkensluiter van de Premier League af. In de verklaring waarin de Londense club de aanstelling van Ranieri wereldkundig maakte, bevestigde de club met meerdere kandidaten te hebben gesproken. Wenger zou er daar een van zijn geweest, maar hij zag een overstap niet zitten.

Wenger zit zonder club nadat hij aan het eind van het seizoen 2017/18 afscheid nam van Arsenal, de club waar hij sinds 1996 werkzaam was. De Fransman zag de klus bij Fulham niet zitten. Hij wacht op 'de juiste kans in het buitenland'. Een eventuele vacature bij Bayern München zou Wenger volgens het Britse medium wél in willen vullen.

Update 21.35: Niet alleen Arsène Wenger was in beeld bij Fulham. Ook Leonardo Jardim en Andre Villas-Boas (beiden clubloos) zijn benaderd voor de vacature die ontstond na het ontslag van Slavisa Jokanovic, zo meldt The Telegraph in een update. Het trio bedankte vriendelijk voor de eer. Fulham stelde vervolgens Claudio Ranieri aan als de nieuwe manager.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws