PSV-duo drukt stempel: Ik begrijp dat hij meer goals had willen maken

PSV-duo drukt stempel: "Ik begrijp dat hij meer goals had willen maken"

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 22:14za 17-11-2018 om 22:14

Jong PSV-trainer Dennis Haar is tevreden over wat Maximiliano Romero en Bart Ramselaar zaterdagavond hebben laten zien. Beide spelers waren trefzeker tegen Jong AZ. Romero scoorde twee keer, Ramselaar eenmaal.

"Dat is hun hoofdtaak. Maxi is een spits, die moet scoren. Als hij het niet van ons krijgt, legt hij de druk om te scoren zichzelf wel op", vertelt Haar aan FOX Sports. "Dat heeft hij gedaan, dus daar ben ik wel tevreden over."

Haar begrijpt dat Ramselaar teleurgesteld is over zijn situatie, maar praat daar niet over met de middenvelder. "Ik heb het er met name over wat ik vind dat hij kan en moet brengen als hij bij ons speelt. Dit is een podium waar hij het op kan laten zien. Voor de rest moet hij hard werken en dan doet hij. Zeker in wedstrijden zit hij er positief in. Tenminste, dat vind ik. Hij heeft twee keer meegedaan, dus dat wat betreft heeft hij een goed rendement", doelt Haar op de drie goals van Ramselaar.

Ramselaar had tegen Jong AZ vaker kunnen scoren. "Op de momenten dat hij binnen de lijnen staat wil hij het laten zien, dus ik begrijp dat hij meer goals had willen maken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws