Mirror: 'Ajax vraagt 84 miljoen in upcoming bidding war rond De Jong'

Mirror: 'Ajax vraagt 84 miljoen in upcoming bidding war rond De Jong'

21-11-2018 07:12
128

De naam van Frenkie de Jong duikt woensdagochtend opnieuw op in de Engelse boulevardpers. The Daily Mirror schrijft over de 'upcoming bidding war rond de nieuwe Johan Cruijff'.

De transfersom die De Jong moet opleveren neemt inmiddels ongekende proporties aan. Manchester City zal zijn transferrecord moeten breken voor de 21-jarige middenvelder, want Ajax verlangt liefst 84 miljoen euro, claimt The Mirror. De Premier League-kampioen heeft van De Jong zijn topprioriteit gemaakt na een intensieve zoektocht naar een nieuwe middenvelder.

De Jong moet de opvolger worden van Fernandinho in het Etihad Stadium, maar de concurrentie is fors. Ook FC Barcelona en diverse andere topclubs zijn onder de indruk van de Oranje-international. De Catalanen zouden zelfs bereid zijn om elk bod van City te evenaren. Juist door al die interesse denkt Ajax liefst 84 miljoen aan de speler te kunnen verdienen. De Jong heeft bovendien een contract tot medio 2022.

Het bericht van The Mirror is opvallend. Afgelopen weekend schreef de krant nog dat een akkoord over een bedrag van 68 miljoen dicht bij was tussen City en Ajax.