Kadioglu met Fenerbahçe in gesprek over toekomst: 'Een voetballer wil spelen'

Kadioglu met Fenerbahçe in gesprek over toekomst: 'Een voetballer wil spelen'

21-11-2018 11:30
21

Ferdi Kadioglu gaat met Fenerbahçe in gesprek over zijn toekomst. De middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van NEC naar Turkije, maar speelde nog geen minuut in het eerste elftal. Een verhuur behoort tot de opties.

"We gaan eind deze maand of begin december in gesprek met Fenerbahçe. Een mogelijke verhuurperiode is dan één van de dingen die we gaan bespreken, maar het zou ook kunnen dat hij niet weg mag", aldus zijn zaakwaarnemer Karel Jansen tegenover Voetbal International.

Of Kadioglu ook weg mag, weet Jansen niet. "Hij maakt vast deel uit van het eerste en traint ook dagelijks met het eerste." Volgens zijn zaakwaarnemer ontwikkelt de 19-jarige middenvelder zich, ondanks het gebrek aan speeltijd, goed. "Hij traint daar natuurlijk op hoog niveau. Maar een voetballer wil uiteindelijk wedstrijden spelen, zeker op zijn leeftijd. Daar gaan we dus met de club over in gesprek."

Volgens het Turkse Fotospor is er vanuit de Eredivisie interesse in het huren van Kadioglu. Volgens het Turkse medium heeft VVV-Venlo goede papieren om de middenvelder naar Limburg te halen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie