'Crystal Palace en Huddersfield hebben oogje op international van FC Groningen'

'Crystal Palace en Huddersfield hebben oogje op international van FC Groningen'

25-11-2018 12:11
15

FC Groningen-international Ajdin Hrustic staat in de belangstelling van Huddersfield Town en Crystal Palace. Dat meldt boulevardkrant The Daily Mirror dit weekend. Hrustic (22) stond dit sezioen acht keer in de basis bij Groningen.

De aanvallende middenvelder zou volgens The Mirror op de nominatie staan om in januari te verkassen naar de Premier League. Zowel Huddersfield als Palace wil hem graag inlijven.

Wedden

Meer odds

Hrustic heeft één interland namens de nationale ploeg van Australië op zijn naam staan. Hij had óók kunnen kiezen voor Bosnië-Herzegovina. Afgelopen zomer koos de oud-speler van Schalke 04 echter voor The Socceroos. Inmiddels speelde Hrustic één interland. 

In april 2017 debuteerde de linkspoot in de Eredivisie namens Groningen. Dit seizoen is Hrustic onder trainer Danny Buijs geen onbetwiste basisspeler. Hij stond acht keer in de basis en viel twee keer in. Scoren deed Hrustic dit seizoen nog niet namens de huidige nummer zestien van de ranglijst. Hij heeft in Groningen een contract tot medio 2021.