LIVE-discussie: Heracles en VVV strijden om plekje in subtop

LIVE-discussie: Heracles en VVV strijden om plekje in subtop

02-12-2018 13:50
11

Heracles Almelo en VVV-Venlo hopen zondagmiddag aan te haken bij de subtop van de Eredivis. De teams staan momenteel respectievelijk zesde en zevende in de Eredivisie. Het verschil is één punt in het voordeel van de Heraclieden.

Heracles-trainer Frank Wormuth koos vorige week nog voor Stephen Sama en Lennart Czyborra, maar tegen VVV verschijnen Bart van Hintum en Mohammed Osman weer aan de aftrap. Na drie competitienederlagen op rij snakken de Almeloërs naar een overwinning. Wormuth treedt overigens weer aan met vier verdedigers. De Duitser gaf deze week aan dat zijn ploeg terug moet 'naar de basis'.

Brandley Kuwas, Adrián Dalmau en Kristoffer Peterson moeten in het Polman Stadion de VVV-defensie zien te breken. De Limburgers incasseerden pas veertien tegentreffers dit seizoen. De ploeg van trainer Maurice Steijn moet het nog zonder de geblesseerde aanvoerder Danny Post stellen. Peter van Ooijen ontbreekt na zijn rode kaart tegen AZ (2-2) vorige week.

De opstellingen

Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Rossmann, Van den Buijs, Van Hintum; Osman, Merkel, Duarte; Kuwas, Dalmau, Peterson

VVV-Venlo: Unnerstall; Rutten, Promes, Röseler, Borgmann; Seuntjens, Van Bruggen, Susic; Opoku, Mlapa, Grot