El Khayati kondigt transfer aan: 'Dat is wat er nu gaat gebeuren'

El Khayati kondigt transfer aan: 'Dat is wat er nu gaat gebeuren'

18-12-2018 10:28 Laatste update: 21:30
62

Wat Nasser El Khayati betreft, is hij bezig aan zijn laatste seizoen in dienst van ADO Den Haag. De 29-jarige middenvelder en topscorer van de club wil komende zomer de stap hogerop maken. 

El Khayati vertelt dat in gesprek met Andy van der Meyde, in YouTube-show Met Andy in de Auto. "Mijn contract loopt tot de zomer van 2020. Er zijn wel gesprekken geweest over verlenging, maar dat is voor mij niet aan de orde", aldus de oud-speler van onder meer Queens Park Rangers en NAC Breda. 

"Ik kijk nu naar een vervolg. Ik denk dat ik daar nu aan toe ben en dat is ook wat er nu gaat gebeuren." De conclusie van Van der Meyde: El Khayati gaat ADO verlaten. "Dat is wel de bedoeling, haha."

Wat in de ogen van El Khayati - dit seizoen al tien keer trefzeker - een mooie vervolgstap zou zijn? "Feyenoord? Dat is zeker een mooie club. Maar in het buitenland zijn er ook mooie clubs... Het buitenland zou ik wel willen ja, en dan een club die écht goed bij me past. Ik ga niet voor het geld. Ook al krijg ik minder centen, ik ga voor een ploeg die écht bij me past." 

Lees ook: 'Ben Rotterdammer, maar heb PSV altijd mooi gevonden. Ajax? Nee, sorry'

No Poll