'Gelimiteerde transfersom van Alderweireld wekt de interesse van PSG'

'Gelimiteerde transfersom van Alderweireld wekt de interesse van PSG'

Gepubliceerd: dinsdag 1 januari 2019 om 18:44di 01-01-2019 om 18:44

Laatste update: dinsdag 1 januari 2019 om 22:06di 01-01-2019 om 22:06

Paris Saint-Germain is volgens The Daily Telegraph geïnteresseerd in Toby Alderweireld. De Belg tekende onlangs een nieuw contract bij Tottenham Hotspur, maar in dat contract staat een gelimiteerde afkoopsom van 25 miljoen pond.

Paris Saint-Germain zou bereid zijn om die afkoopsom te betalen, schrijft The Daily Telegraph. De krant weet wel dat de Parijzenaars tot het einde van het seizoen moeten wachten. De clausule zou dan pas actief worden. Veel clubs zijn al geruime tijd geïnteresseerd in de Belgische verdediger, waaronder ook Ajax.

Toch zouden de vriendschappelijke banden tussen de Fransen en Spurs-voorzitter Daniel Levy een belangrijke factor kunnen zijn. Tottenham nam Lucas Moura en Serge Aurier over van PSG en de Fransen zouden er geen problemen mee hebben om nog een speler richting Londen te sturen om de deal van Alderweireld te kunnen bekrachtigen. Thomas Meunier zou volgens de Engelse krant zo'n speler kunnen zijn, maar dat hangt ook af van een eventuele transfer van Aurier of Kieran Trippier.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws