RKC slaat twee keer toe op de transfermarkt: keeper en Utrecht-spits naar Waalwijk

RKC slaat twee keer toe op de transfermarkt: keeper en Utrecht-spits naar Waalwijk

02-01-2019 11:33
25

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met FC Utrecht-speler Sylla Sow. De vleugelspeler heeft een contract getekend tot de zomer van 2020. Ook FC Den Bosch-keeper Kees Heemskerk heeft zich verbonden aan de club uit Waalwijk.

Sow kwam in de zomer van 2015 bij FC Utrecht, maar écht doorbreken lukte hem niet. Hij speelde 81 wedstrijden voor Jong FC Utrecht en maakte aan het eind van vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van de Domstedelingen, in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

"In goed overleg zijn we met Sylla tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging in zijn sportieve loopbaan", aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht op de website van de club. "Met RKC Waalwijk zijn we tot een overeenkomst gekomen waar beide partijen tevreden mee kunnen zijn. We bedanken Sylla voor zijn tijd bij FC Utrecht en wensen hem alle succes in zijn verdere loopbaan."

Ook Heemskerk heeft getekend bij RKC. De op dit moment 27-jarige keeper speelde de afgelopen vier seizoenen voor FC Den Bosch en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot het einde van dit seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast