'Carrasco mogelijk alweer terug naar Europa: interesse vanuit Italië en Engeland'

'Carrasco mogelijk alweer terug naar Europa: interesse vanuit Italië en Engeland'

Gepubliceerd: zaterdag 5 januari 2019 om 16:11za 05-01-2019 om 16:11

Laatste update: zaterdag 5 januari 2019 om 16:22za 05-01-2019 om 16:22

Yannick Carrasco keert mogelijk spoedig terug op de Europese voetbalvelden. De 25-jarige Rode Duivel, momenteel onder contract in China bij Dalian Yifang, staat in de belangstelling van zowel AC Milan als Manchester United.

Eerder gingen er al geruchten rond over de Italiaanse belangstelling voor de buitenspeler. Nu meldt Foot Mercato dat ook Manchester United nadrukkelijke belangstelling heeft voor Carrasco. Beide clubs hopen deze winter hun slag te slaan. 

Afgelopen jaar maakte Carrasco de verrassende overstap van Atlético Madrid naar de Chinese Super League. Inmiddels heeft hij wel oren naar een terugkeer naar de Europese velden. AC Milan en United bekijken momenteel de opties voor een wintertransfer.

Carrasco’s aanvallende kwaliteiten en veelzijdigheid zouden Ole Gunnar Solksjaer overtuigd hebben. De geruchten gaan echter ook de ronde dat Leonardo Jardim op het punt staat om coach te worden bij Dalian Yifang. Jardim had Carrasco onder zijn hoede bij AS Monaco en moet de buitenspeler overtuigen in China te blijven.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws