Genee gaat talkshow presenteren met Hendriks: Biedt de meeste mogelijkheden

Genee gaat talkshow presenteren met Hendriks: "Biedt de meeste mogelijkheden"

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 07:28ma 07-01-2019 om 07:28

Wilfred Genee gaat een wekelijkse sporttalkshow presenteren met Hélène Hendriks. Dat bevestigt de presentator van Veronica Inside in het Algemeen Dagblad.

"Klopt, de periode is al vastgelegd. Voor de zomer komt die er", aldus Genee over de talkshow. Op welke dag de uitzending is, is nog niet bekend. "Daar gaan we 14 januari over vergaderen. Gezins- en realitytechnisch is de zondag niet de allerbeste dag, maar die avond biedt voor een talkshow volgens mij de meeste mogelijkheden."

Op de zondagavond zijn Studio Voetbal (NOS) en Rondo (Ziggo) al te zien, terwijl RTL 7 over ruim anderhalve week begint met VTBL. Van die concurrentie heeft Genee met Johan Derksen en René van der Gijp bij Veronica Inside, dat te zien is op maandag- en vrijdagavond, geen last.

Genee gaat binnenkort 'rustig praten' over een mogelijk kortere uitzending van Veronica Inside. "Kijk, soms werkt het best goed. De maandagavond gaat soms moeiteloos, zeker als het een goed weekend is geweest. Op vrijdag is het vrij lastig, want dan is er vaak door de week niet gevoetbald. Je zou ervoor kunnen kiezen om dan bijvoorbeeld de vrijdag in te korten of een onderdeel toe te voegen, maar daar wordt nog over gesproken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws