'Ajax krijgt concurrentie in strijd om Lainez: oud-PSV'er moet doorslag geven'

'Ajax krijgt concurrentie in strijd om Lainez: oud-PSV'er moet doorslag geven'

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 11:36di 08-01-2019 om 11:36

Ajax krijgt in de strijd om de handtekening van Diego Lainez te maken met concurrentie uit Spanje. Real Betis zou er alles aan willen doen om Lainez te overtuigen naar Spanje te komen.

Dat melden verschillende Spaanse media, waaronder Marca. Ajax is al enige tijd bezig om de achttienjarige Lainez binnen te halen en zou volgens De Telegraaf al een bod van elf miljoen euro hebben gedaan. Tot een akkoord met Club América is het echter nog niet gekomen en nu lijkt Real Betis ook te hengelen naar de diensten van de talentvolle Mexicaan.

Betis hoopt onder meer dat de aanwezigheid van Andrés Guardado de talentvolle Lainez over de streep kan trekken. De oud-PSV'er is met 152 interlands een grootheid in Mexico en speelt sinds 2017 voor Betis.

Vorige week liet Club América's technisch directeur nog weten dat hij Diego Lainez liever niet ziet vertrekken. "Er zijn er maar weinig als hij", zei hij in gesprek met ESPN. "Er is nog niets officieel. We hopen dat we volgende week concreter kunnen zijn", zei hij toen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws