Den Bosch zet vol in op promotie: 'Eigenaar wil er alles aan doen om te helpen'

Den Bosch zet vol in op promotie: 'Eigenaar wil er alles aan doen om te helpen'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 18:52do 10-01-2019 om 18:52

FC Den Bosch zet alles op alles om dit seizoen promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. De Bosschenaren zijn lijstaanvoerder in de Keuken Kampioen Divisie en trainer Wil Boessen vindt dat zijn club met een aantal versterkingen voor promotie moet gaan.

Den Bosch staat één punt voor op eerste achtervolger Go Ahead Eagles. Sparta en FC Twente, de nummer drie en vier, volgen op twee punten. "Natuurlijk is het woord promotie gevallen", zegt Boessen in gesprek met FOX Sports. "Je staat uiteindelijk op de eerste plek en de eigenaar zegt ook dat hij er alles aan wil doen om het team te ondersteunen nu we er zo dichtbij zijn. Dat gaat ook gebeuren, daar waar pijn is binnen de selectie gaan we ons versterken."

Zondag kan de ploeg van Boessen in en tegen Dordrecht de tweede periode winnen. "Ervaren jongens zoals Danny Verbeek, Danny Holla, Jens van Son en Nicolas Romat weten wat er verwacht wordt en wat er gebeurt als je wint of verliest. Jonge spelers hebben vaker een gevoel dat ze er al zijn, maar dan ben ik er wel om te zeggen dat dit pas het begin is. Ik moet alles temperen wat rondom de club gebeurt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws