Zlatan lacht opmerkingen Ronaldo weg: 'Waarom ging hij niet naar zo'n club?'

Zlatan lacht opmerkingen Ronaldo weg: 'Waarom ging hij niet naar zo'n club?'

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 19:38di 15-01-2019 om 19:38

Laatste update: dinsdag 15 januari 2019 om 19:42di 15-01-2019 om 19:42

Zlatan Ibrahimovic gaat een confrontatie met Cristiano Ronaldo niet uit de weg. De Zweedse vedette stelde al eens dat de Portugees geen 'natuurtalent' is en nu plaatst hij vraagtekens bij de keuze van Ronaldo om Real Madrid te verruilen voor Juventus.

Ronaldo vertelde dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging en daarom de overstap had gemaakt naar Turijn. Hij riep Lionel Messi tegelijkertijd op om óók naar Italië te komen. "Ik heb in Engeland, Spanje, Italië, Portugal en voor mijn land gespeeld, terwijl hij nog altijd in Spanje zit", liet de 33-jarige aanvaller weten.

Ibrahimovic is niet onder de indruk van de woorden van Ronaldo. "Ronaldo praat over uitdagingen, maar hij vertrok naar een club die de Serie A nog wint met de ogen dicht", zegt de oud-Ajacied tegen de BBC. "Waarom koos hij niet voor een club op het tweede niveau een paar jaar geleden? Kampioen proberen te worden met zo'n club en ze naar het hoogste niveau leiden. Een transfer naar Juventus is helemaal geen uitdaging."

Juventus werd de afgelopen zeven jaar kampioen van Italië. Ook dit seizoen staat de Oude Dame alweer negen punten los. Ronaldo was goed voor vijftien goals in 25 optredens.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws