Verbouwereerde Van Gelder confronteert Advocaat: Het interesseert me niet

Verbouwereerde Van Gelder confronteert Advocaat: "Het interesseert me niet"

21-01-2019 17:12 Laatste update: 17:28
29

Jack van Gelder vindt het blijkbaar vrij heftig, maar Dick Advocaat, nu nog trainer van FC Utrecht, lijkt het weinig uit te maken dat Frans van Seumeren al vòòr het aangekondigde afscheid van de 71-trainer sprak met John van den Brom. Dat bleek zondagavond bij voetbalshow Rondo op Ziggo Sport. 

Presentator Van Gelder confronteerde Advocaat met het feit dat FC Utrecht-eigenaar Van Seumeren al onderhandeld had met Van den Brom en diens zaakwaarnemer Louis Laros toen nog bekend moest worden dat de Hagenaar na dit seizoen ging stoppen. "Het interesseert me eigenlijk niet zo", liet Advocaat zondag stoïcijns weten. 

"Maar vind je dat dan niet heel gek?", aldus Van Gelder. "Ben je niet teleurgesteld?" Advocaat, gelaten: "Ik heb er niet zo veel mee, Utrecht moet doen wat ze denken dat goed is voor de club. Ik heb Utrecht laten weten dat het beter is om een andere trainer te nemen."

Op 10 januari werd bekend dat Advocaat zijn contract níet verlengt in stadion Galgenwaard. Van den Brom, nu nog aan het roer bij AZ, lijkt favoriet om hem op te volgen. 

No Poll