Borst speculeert over 'spannende' week bij Feyenoord: Stel je voor

Borst speculeert over 'spannende' week bij Feyenoord: "Stel je voor"

Gepubliceerd: dinsdag 22 januari 2019 om 15:59di 22-01-2019 om 15:59

In Rotterdam-Zuid lijkt momenteel alles erop te wijzen dat Giovanni van Bronckhorst z'n langste tijd heeft gehad als trainer van Feyenoord. Dat stelt journalist en columnist Hugo Borst. 

Borst zag Feyenoord afgelopen zaterdag dramatisch voor de dag komen in Zwolle. Op bezoek bij PEC werd er met 3-1 verloren. "In alles lijkt het erop dat Van Bronckhorst z'n langste tijd heeft gehad", zei hij bij De Ochtendshow op de website van het AD. 

"Wat mij betreft hoeft-ie niet weg hoor. Ik zie geen trainer die het beter gaat doen met deze selectie. Als je heel eerlijk bent, is hij afhankelijk van zijn materiaal. Dat materiaal is bijeengezocht door Martin van Geel."

"Nicolai Jörgensen is een fantastisch aankoop, maar daartegenover staan heel veel slechte aankopen. Ik vind: áls Van Bronckhorst weg moet, dan moet ook Van Geel z'n conclusies trekken."

"Iedereen bij Feyenoord wijst naar elkaar, het is onrustig", vertelt Borst verder. "Dit is een spannende week, hoor. Stel je voor dat ze worden uitgeschakeld door Fortuna..."

Lees ook: Van Bronckhorst: 'Het is niet bepalend voor mijn toekomst'

Lees ook: 'Complex, de spelers van Feyenoord verzieken het voor Van Bronckhorst' 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moeten Feyenoord en Van Bronckhorst met elkaar doorgaan?

(7972 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws