Update: Feyenoord bevestigt: derde speler op weg naar FC Dordrecht

Update: Feyenoord bevestigt: derde speler op weg naar FC Dordrecht

Gepubliceerd: donderdag 31 januari 2019 om 14:05do 31-01-2019 om 14:05

Aanvaller Joël Zwarts maakt het seizoen af bij FC Dordrecht. Feyenoord verhuurt de negentienjarige aanvaller tot het eind van het seizoen aan de Schapenkoppen, zo weet RTV Rijnmond.

Volgens het regionale medium keerde Zwarts woensdag terug uit Engeland, waar hij met Jong Feyenoord speelde tegen Jong Leicester City. Als de details zijn afgerond, zal Zwarts het seizoen afmaken bij FC Dordrecht. Zwarts is na Crysensio Summerville de tweede speler die Dordrecht op huurbasis overneemt van Feyenoord. Die twee clubs hebben sinds kort een samenwerking.

De Schapenkoppen maakten woensdag ook al de komst van Feyenoord-middenvelder Jari Schuurman wereldkundig. De 21-jarige Schuurman maakt echter definitief de overstap naar Dordt.

Zwarts zat al wel enkele keren op de bank bij de hoofdmacht, maar tot een debuut in het eerste van Feyenoord kwam het nog niet. Zwarts kan in de voorste linies op meerdere posities uit de voeten. Naast spits is hij ook als links- of rechtsbuiten inzetbaar.

Update 31/1 14.05: Zwarts gaat het seizoen op huurbasis afmaken bij FC Dordrecht, heeft Feyenoord bevestigd via de officiële kanalen. De buitenspeler is na Crysencio Summerville en Jari Schuurman de derde versterking uit Rotterdam-Zuid.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws