Neres emotioneel: Iedereen weet het: hij wordt een grote speler bij Barcelona

Neres emotioneel: "Iedereen weet het: hij wordt een grote speler bij Barcelona"

07-03-2019 14:14
62

David Neres kreeg na de historische Champions League-stunt van Ajax bij Real Madrid complimenten van Frenkie de Jong. De mooie woorden van de toekomstige speler van FC Barcelona laten de Braziliaan niet onberoerd.

De Jong zei na afloop dat Neres 'heel veel kwaliteiten heeft'. "Hij is zó technisch en heeft veel potentie", aldus de Oranje-international. Neres wordt er emotioneel van. "Ik ben heel blij met wat Frenkie heeft gezegd. Hij is een grote speler met veel kwaliteiten. Iedereen weet het: hij wordt een grote speler bij FC Barcelona. Als je ook ziet wat hij voor het Nederlands elftal al betekend heeft..."

Neres kan de topprestatie van zichzelf en Ajax in de Champions League niet helemaal bevatten. "Nee, nog niet. Toen ik werd gewisseld bij 1-4 wist ik niet wat er gebeurde. Toen ik daarna op de bank ging zitten viel het kwartje nog niet. Het zal ook nog wel even gaan duren. We gaan nu feesten met vrienden en familie, dat hebben we verdiend. Dit is een droom voor ieder kind dat voetbalt. Het maakt me blij, heel blij."

Neres zorgde in Madrid voor de 0-2 met een fraaie stift. Ajax won uiteindelijk met 1-4, waardoor de Amsterdammers volgende week vrijdag meeloten voor de kwartfinale van de Champions League.