Twentse pechvogel op de weg terug na één jaar absentie: 'Het is hem enorm gegund'

Twentse pechvogel op de weg terug na één jaar absentie: 'Het is hem enorm gegund'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 08:18vr 15-03-2019 om 08:18

Laatste update: vrijdag 15 maart 2019 om 09:05vr 15-03-2019 om 09:05

Voor FC Twente-middenvelder Haris Vuckic (foto) gloort er licht aan het einde van een lange tunnel. De 26-jarige Sloveen is herstellende van een kruisbandblessure en speelde zijn laatste wedstrijd voor de Tukkers op 4 maart 2018.

Vuckic is echter weer terug op het trainingsveld en deed volop mee aan de groepstraining. Trainer Marino Pusic hoopt dat hij dit seizoen nog een beroep kan doen op de middenvelder, vertelt hij aan TC/Tubantia. "In de voorbije dagen zag je meteen wat hij aan kwaliteit en uitstraling meebrengt. Het is hem ook enorm gegund, want Haris is een heel positieve jongen die keihard heeft gewerkt om fit te worden."

Oussama Assaidi en Rafik Zekhnini kunnen vrijdagavond weer minuten maken. Assaidi keerde onlangs terug van een zware knieblessure, maar moest het uitduel met TOP Oss aan zich voorbij laten gaan. Zekhnini liep vlak na de winterstop een spierscheuring in zijn hamstring op, maar is eerder hersteld dan verwacht. Pusic houdt overigens nog een slag om de arm. "Ze zijn fit genoeg om bij de groep te zitten, maar niet iedereen is ook al honderd procent wedstrijdfit."

FC Twente verzekerde zich in Oss van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie en kan tegen FC Volendam de volgende stap naar promotie zetten. De Enschdeërs hebben, met nog tien wedstrijden voor de boeg, een voorsprong van tien punten op Go Ahead Eagles.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws