Veel interesse voor Babel: 'Daarna tijd om aanbiedingen naast elkaar te leggen'

Veel interesse voor Babel: 'Daarna tijd om aanbiedingen naast elkaar te leggen'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 06:46di 19-03-2019 om 06:46

Laatste update: dinsdag 19 maart 2019 om 08:44di 19-03-2019 om 08:44

Ryan Babel weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 32-jarige aanvaller heeft de clubs voor het uitkiezen, maar wil voorlopig nog geen keuze maken.

"Uit respect voor Fulham voer ik later pas gesprekken, als er duidelijkheid is over de sportieve toekomst van de club", zegt Babel in De Telegraaf. De Londenaren staan negentiende in de Premier League en lijken degradatie nauwelijks nog te kunnen ontlopen.

Babel tekende in januari een contract voor een half jaar bij Fulham, dat hem overnam van Besiktas. Spijt heeft de Oranje-international niet. "Met het oog op de EK-kwalificatie in maart en de halve finale van de Nations League in juni was en is het zaak om veel te spelen en fit te blijven. Dat is gelukt. Ik voel me sterk."

Babel scoorde afgelopen weekend nog tegen Liverpool na een foutje van Virgil van Dijk. De telefoon van zaakwaarnemer Winny Haatrecht staat roodgloeiend. "Maar ik wil me nu op het sportieve focussen bij het Nederlands elftal en Fulham. Daarna is er nog genoeg tijd om alle aanbiedingen naast elkaar te leggen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws