'Juventus wil niet alleen De Ligt: 'type Pogba' van Ajax intensief gevolgd'

'Juventus wil niet alleen De Ligt: 'type Pogba' van Ajax intensief gevolgd'

21-03-2019 10:10 Laatste update: 10:11
73

Juventus heeft zijn pijlen in Amsterdam niet alleen gericht op Matthijs de Ligt. De Oude Dame heeft bij de Amsterdammers ook een 'type Paul Pogba' gevonden in Ryan Gravenberch. Dat meldt Tuttosport donderdag.

Volgens de Italiaanse krant strijdt Juventus met FC Barcelona om de handtekening van de Ajax-aanvoerder, maar is de ploeg uit Turijn ook geïnteresseerd in een andere Ajacied. De zestienjarige Gravenberch wordt volgens het medium nauwlettend in de gaten gehouden.

Wedden

Meer odds

In Turijn vindt men volgens Tuttosport dat twee grote talenten doen denken aan de jeugdige Pogba, Frans international en oud-speler van Juventus. Het gaat om Lucien Agoumé (FC Sochaux) en Gravenberch. Sportief directeur Fabio Paratici en vice-president Pavel Nedved zouden overtuigd zijn van de kwaliteiten van Gravenberch. 

De middenvelder werd vorig jaar de jongste Ajax-debutant ooit. Tijdens de afstraffing van de Amsterdammers tegen PSV in Eindhoven kwam hij het veld in op de leeftijd van 16 jaar en 130 dagen, waarmee hij het record afpakte van Clarence Seedorf.