'PEC wil door met tweetal: driejarig contract ligt klaar voor PSV-huurling Paal'

'PEC wil door met tweetal: driejarig contract ligt klaar voor PSV-huurling Paal'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 17:16do 21-03-2019 om 17:16

PEC Zwolle wil langer door met Mickey van der Hart en Kenneth Paal, meldt de Stentor donderdagmiddag. De doelman beschikt over een aflopend contract, terwijl Paal dit seizoen gehuurd wordt van PSV.

De linksback heeft in Eindhoven nog een tot medio 2020 doorlopende verbintenis, maar PEC is bereid om deze af te kopen. De onderhandelingen tussen PEC en PSV zijn zelfs al in een vergevorderd stadium, bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp tegenover de Stentor. Beide clubs zijn zo goed als akkoord over 'een vaste transfersom en een doorverkooppercentage'. PEC moet nu nog om de tafel met de belangenbehartigers van Paal, voor wie een driejarig contract klaarligt in de Hanzestad.

Paal sprak onlangs al met VoetbalPrimeur over zijn sportieve toekomst.

Van der Hart was anderhalf jaar lang reservekeeper achter Diederik Boer, maar heeft na de komst van Jaap Stam zijn plek onder de lat heroverd. De sluitpost zal binnenkort een nieuwe aanbieding krijgen. De 38-jarige Boer loopt eveneens uit zijn contract, maar PEC heeft nog niet besloten of het met de routinier door wil. Derde keeper Dean Bouzanis wordt momenteel gehuurd van Melbourne City en zal na de zomer sowieso niet terugkeren in Zwolle.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws