'United heeft streepje voor op PSG in strijd om Dortmund-parel van 80 miljoen'

'United heeft streepje voor op PSG in strijd om Dortmund-parel van 80 miljoen'

23-03-2019 08:35 Laatste update: 10:40
20

Manchester United heeft goede papieren in de transferstrijd om Jadon Sancho. De parel van Borussia Dortmund moet tachtig miljoen euro kosten, zo meldt The Sun zaterdag.

Zowel United als Paris Saint-Germain zit achter de achttienjarige Engelsman aan. De club van manager Ole Gunnar Solskjaer heeft echter een streepje voor, denkt de boulevardkrant te weten. The Red Devils namen inmiddels contact op met het kamp Sancho om een zomerse transfer te bespreken.

Wedden

Meer odds

Sancho voedde vrijdag de speculatie door een bericht van Rio Ferdinand op Twitter te delen. De oud-verdediger van United liet weten dat hij hoopt dat de vleugelaanvaller de overstap maakt naar Old Trafford. Nadat er commotie ontstond besloot Sancho de link snel weer te verwijderen.

Een transfer naar Manchester United zou extra pijnlijk zijn voor stadgenoot Manchester City. De Premier League-kampioen liet Sancho in 2017 voor slechts acht miljoen naar Dortmund vertrekken, al bedong de club wel een doorverkooppercentage van vijftien procent.

Sancho is een regelrechte sensatie in de Bundesliga. Dit seizoen scoorde hij acht keer en gaf hij twaalf assists in 26 competitieduels. De Dortmund-ster had vrijdag een basisplaats bij Engeland in het EK-kwalificatieduel met Tsjechië (5-0).