'Feyenoord denkt aan oude bekende van Sparta als opvolger Van Geel'

'Feyenoord denkt aan oude bekende van Sparta als opvolger Van Geel'

28-03-2019 06:35 Laatste update: 07:58
60

Henk van Stee is nadrukkelijk in beeld om in De Kuip de opvolger te worden van Martin van Geel. Dat meldt De Telegraaf. Technisch directeur Van Geel kondigde woensdag zijn afscheid aan. Hij vertrekt per 1 juli. 

Van Stee (57) is op dit moment technnisch directeur van Keuken Kampioen Divisie-ploeg Sparta. Eerder was hij verantwoordelijk voor het technisch beleid bij de Russische grootmacht Zenit Sint-Petersburg. 

Hij heeft bovendien een verleden in De Kuip. Van Stee fungeerde in het verleden als hoofd jeugdopleiding in Rotterdam-Zuid. In 2000 was hij kort interim-trainer van Feyenoord. Als trainer stond Van Stee tevens aan het roer bij onder meer De Graafschap en Excelsior

Lees ook: Van Geel vertrekt na acht jaar bij Feyenoord: "Negatieve aandacht"

Andere namen
De Telegraaf laat verder de namen van td's Joris Mathijsen (Willem II) en Ted van Leeuwen (FC Twente) vallen. Laatstgenoemde lijkt volgens de krant 'niet de voorkeur te genieten binnen alle geledingen bij Feyenoord'. Max Huiberts (AZ) wordt ook aangehaald, maar hij 'heeft zich gecommitteerd aan collega-directeur Robert Eenhoorn'. 

Lees ook: Feyenoord zoekt Van Geel-opvolger: Rutten, Mathijsen en vijf andere kandidaten