'Veel aan de hand' bij Feyenoord: 'Sluit niet eens uit dat Gio ontslagen wordt'

'Veel aan de hand' bij Feyenoord: 'Sluit niet eens uit dat Gio ontslagen wordt'

01-04-2019 18:58
66

Giovanni van Bronckhorst neemt aan het einde van het seizoen afscheid als trainer van Feyenoord, maar zou zomaar eens eerder kunnen sneuvelen. Volgens NOS-commentator Arman Avsaroglu kan de trainer het slachtoffer worden van de bestuurlijke én sportieve malaise in Rotterdam-Zuid.

Technisch directeur Martin van Geel en hoofd jeugdopleidingen Richard Grootscholten moesten dit seizoen al het veld ruimen en ook algemeen directeur Jan de Jong 'staat vanuit alle hoeken onder druk', vertelt Avsaroglu in de NOS Voetbalpodcast. "Veel mensen nemen aan dat hij het ook niet vol gaat houden de komende maanden. Er is heel veel aan de hand. Heel veel invloedrijke stromingen willen een andere koers varen. Dan zullen er personen moeten sneuvelen."

Van Bronckhorst zou één van hen kunnen zijn, gezien de magere sportieve resultaten van de uittredend bekerwinnaar. "Als iemand het verdient om door de voordeur te gaan, is hij het wel. Maar ik moet nog zien wat er gebeurt als hij nog twee keer verliest. Het zou niet eens uitgesloten zijn dat hij het seizoen niet afmaakt, hoe gek dat ook klinkt", aldus Avsaroglu.

Lees ook: Wissel Ziyech 'een dieptepunt': 'Zo'n uitstraling van: hoe durf je dit te doen?'