'Ik kan niet zoveel zon hebben. Oh my god, het deed zoveel pijn aan mijn voeten'

'Ik kan niet zoveel zon hebben. Oh my god, het deed zoveel pijn aan mijn voeten'

07-04-2019 17:51 Laatste update: 17:59
19

Dat Nicolai Jörgensen geen fan is van kunstgras, is geen verrassing. In het uitduel met VVV-Venlo droop het chagrijn van het gezicht van de Feyenoord-spits. Na afloop wil hij er niet te zwaar aan tillen.

"Of ik chagrijnig was? Nee, ik was gefocust. Ik snap wat je bedoelt, maar soms lijk ik gewoon een beetje boos. Ik was juist gefocust en blij", reageert Jörgensen bij FOX Sports. "Elke keer als mijn teamgenoten een fout maakten, gaf ik ze meteen weer vertrouwen. We hadden de drie punten hard nodig en hebben er alles aan gedaan."

Wedden

Meer odds

De maker van de 0-2 in Venlo kreeg last van zijn voeten op het hete kunstgras. "Ja, het was twee voor de prijs van één vandaag", lacht hij. "Ik ben Deens, dus ik kan niet zoveel zon hebben. Het is heel heet aan je voeten. Oh my god, dit veld doet zoveel meer pijn dan op gras als je er niet aan gewend bent. Maar we hebben het overleefd."

Feyenoord versloeg VVV zondagmiddag met 0-3, waardoor de Rotterdammers weer op de derde plek staan in de Eredivisie. AZ volgt op één punt.

Lees ook: Van Bronckhorst ziet 'zeurende' Feyenoorder: 'Hij is wel vaker chagrijnig'