'We zullen in augustus zeker niet honderd procent klaar zijn voor de Eredivisie'

'We zullen in augustus zeker niet honderd procent klaar zijn voor de Eredivisie'

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 11:59wo 17-04-2019 om 11:59

TOP Oss mag door de goede prestaties in de Keuken Kampioen Divisie dromen van promotie. Volgens algemeen directeur Peter Bijvelds is de club er niet klaar voor, maar zou de Eredivisie wel zéér welkom zijn.

TOP Oss staat negende in de Keuken Kampioen Divisie en ligt dus op koers voor de play-offs. De weg naar de Eredivisie is nog lang, maar Bijvelds houdt rekening met een gunstig scenario. "Er ligt op mijn kantoor geen omvangrijk document met plannen, mochten we promoveren. Maar ik heb er nadrukkelijk wel ideeën over", vertelt hij aan Omroep Brabant.

"Als we naar de Eredivisie gaan, wacht ons een drukke, hete zomer. En daar hoop ik eerlijk gezegd ook op. Onze organisatie is zeker niet honderd procent klaar voor de Eredivisie en dat zijn we ook nog niet als de competitie in augustus begint."

Bijvelds werkt bij TOP Oss met de kleinste begroting van de Keuken Kampioen Divisie. "We werken nu met een huishoudboekje van 1,8 miljoen euro. We kunnen denk ik met een half miljoen stijgen in de Eredivisie. (...) Met een groot gedeelte van de huidige selectie maken we de stap. Daar voegen we wellicht enkele spelers aan toe met een wat hoger salaris, maar we gaan geen voetballers kopen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws