'Juventus staat open voor opvallende ruildeal met Inter: Dybala ligt dwars'

'Juventus staat open voor opvallende ruildeal met Inter: Dybala ligt dwars'

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 17:20vr 19-04-2019 om 17:20

Een opvallend transfergerucht in Italië: Juventus en Internazionale zijn in gesprek over een ruildeal tussen Paulo Dybala en Mauro Icardi. Een mogelijke transfer heeft wel de nodige voeten in de aarde.

Volgens onder meer Tuttosport en de Corriere dello Sport heeft er al een ontmoeting plaatsgevonden tussen Juve-directeur Fabio Paratici en collega Giuseppe Marotta van Inter. Bij laatstgenoemde club hebben Icardi en zijn vrouw en zaakwaarnemer Wanda Nara zich haast onmogelijk gemaakt. De harde kern van de Nerazzurri eist een vertrek van de Argentijnse topschutter.

Dybala zit op zijn beurt regelmatig op de bank bij Juventus door de komst van Cristiano Ronaldo. Toch lijkt de 25-jarige aanvaller niet happig op een vertrek en al helemaal niet naar Inter, dat al jaren geen serieuze bedreiging vormt voor De Oude Dame in de Serie A. Als hij al een transfer maakt, dan wil Dybala naar het buitenland, waar Bayern München en Atlético Madrid interesse tonen.

De transferwaarde van Dybala ligt bovendien beduidend hoger dan die van Icardi met zo'n honderd miljoen euro. Icardi lijkt door zijn gedrag van de laatste maanden hoogstens de helft waard. Toch bekijken Juve en Inter dus of alle obstakels uit de weg zijn te ruimen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws