De Ligt oogst bewondering in Engeland: That guy wordt een hele grote speler

De Ligt oogst bewondering in Engeland: "That guy wordt een hele grote speler"

Gepubliceerd: zaterdag 27 april 2019 om 19:58za 27-04-2019 om 19:58

Voormalig Premier League-topscorer Dimitar Berbatov is diep onder de indruk van Matthijs de Ligt. De Bulgaarse oud-spits van onder meer Tottenham Hotspur en Manchester United denkt dat de Ajax-captain een uitstekende aanwinst zou zijn voor Manchester United.

Berbatov zag hoe De Ligt Ajax naar een 1-2 zege op Juventus én een plek in de halve finale van de Champions League kopte. "Voor een speler van zijn leeftijd presteert hij ongelooflijk. Hij is volwassen, sterk aan de bal en het maakt hem niet uit tegen wie hij speelt, ook niet als het Cristiano Ronaldo is", vertelt de 38-jarige Bulgaar aan The Sun. "That guy wordt een hele grote speler. Ik hoop dat Manchester United hem probeert te halen deze zomer."

Ook Virgil van Dijk, De Ligts partner in het Nederlands elftal, kan Berbatov wel bekoren. "Als hij mijn teamgenoot zou zijn, zou ik mezelf een stuk zekerder voelen. Manchester United heeft zo iemand nodig", vindt de gewezen technicus. "Ole Gunnar Solskjaer heeft een centrale verdediger nodig die goed is aan de bal, het middenveld kan bedienen en zich niet laat intimideren. Zo iemand als Van Dijk dus."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws