Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

Chelsea-reserve fileert Sarri na 'rampzalig seizoen': 'Hij respecteert mij niet'

Chelsea-reserve fileert Sarri na 'rampzalig seizoen': 'Hij respecteert mij niet'

Gepubliceerd: zondag 5 mei 2019 om 16:20zo 05-05-2019 om 16:20

Gary Cahill heeft geen goed woord over voor Maurizio Sarri. De Chelsea-manager heeft sinds zijn komst nauwelijks oog voor de geroutineerde vice-aanvoerder, die Stamford Bridge na dit seizoen verlaat.

Cahill (33) speelde dit seizoen slechts zeven wedstrijden onder Sarri, terwijl hij twaalf maanden geleden nog als captain op het veld stond tijdens de gewonnen FA Cup-finale. "Het is een rampzalig seizoen geweest voor mij", zegt Cahill tegen The Telegraph. "Ik zal alles wissen uit mijn hoofd, zodra ik Chelsea verlaat. Mijn laatste herinnering is de FA Cup-finale van vorig seizoen."

"De laatste zes seizoenen heb ik op regelmatige basis gespeeld. Ik heb alles gewonnen met Chelsea, dus ik had niet verwacht mijn periode op Stamford Bridge te eindigen als toeschouwer", vervolgt de verdediger. "Ik weet hoe de hele club werkt. Ik heb een goede relatie met de spelers en staf, maar daar is geen moment gebruik van gemaakt."

Cahill heeft om die reden 'geen respect' voor Sarri, die afgelopen zomer het roer overnam bij Chelsea. "Als je acht of negen wedstrijden op rij niet speelt, dan moet een manager dat uitleggen. Wat is er aan de hand? Maar de manager heeft dat niet gedaan. Het is onrechtvaardig. Het is heel moeilijk voor mij om respect te hebben voor iemand die mijn verdiensten voor Chelsea niet respecteert."

Cahill beschikt over een aflopend contract bij Chelsea, dat niet wordt verlengd. In de zomer gaat hij transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws