Janssen kwetst Van Hanegem met grapje bij VTBL: Dat vind ik irritant, ja

Janssen kwetst Van Hanegem met grapje bij VTBL: "Dat vind ik irritant, ja"

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 09:27ma 06-05-2019 om 09:27

Aan tafel bij talkshow VTBL was zondagavond even sprake van wat spanning tussen Willem van Hanegem en Theo Janssen. Van Hanegem kon een opmerking van Janssen niet waarderen en liet dat tijdens de uitzending ook blijken. 

Met Van Hanegem en collega-analist Andy van der Meyde had Janssen voor de uitzending de bekerfinale tussen Ajax en Willem II (4-0) bekeken. De Kromme leverde zo nu en dan commentaar op de wedstrijd, maar Janssen kon naar eigen zeggen amper iets verstaan van wat de Feyenoord-legende zei.

Dát vond Van Hanegem niet leuk om te horen. "Ik heb er spijt van dat ik nu tegenover die twee sufferds zit. Je zat net uit je nek te kletsen", aldus Van Hanegem. "Ook al versta ik jou niet, dan zal ik dat nooit zeggen."

"En dat heeft je geraakt?", aldus Janssen. "Dat vind ik irritant, ja", antwoordde De Kromme. En Janssen: "Wij zijn hier toch niet om jou voor lul te zetten? Dat is niet de bedoeling." Van Hanegem: "Dat gevoel had ik wel."

Janssen: "We hebben hartstikke veel respect voor jou. We maakten gewoon een grapje." Uiteindelijk gaf Van Hanegem zijn collega's aan de overkant van de tafel een hand en werd de vrede gesticht.  

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws