Euforische Ten Hag: 'Heel veel procent, misschien wel 100 procent'

Euforische Ten Hag: 'Heel veel procent, misschien wel 100 procent'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 21:56wo 15-05-2019 om 21:56

Erik ten Hag is 'supertrots' op Ajax. Woensdagavond veroverden de Amstersdammers de 34e landstitel uit de clubgeschiedenis door op bezoek bij De Graafschap met 4-1 te winnen. 

"Opgelucht? Nee, blij", aldus Ten Hag, kort na het laatste fluitsignaal op De Vijverberg, voor de camera van FOX Sports"Dit is geweldig, super wat die gasten gedaan hebben. Ik denk dat we een geweldig seizoen hebben gespeeld. Ik ben supertrots op wat dit team heeft gedaan. Plezier, uitstraling... De dubbel winnen, kan niet mooier."

De pijnlijke Champions League-uitschakeling tegen Tottenham Hotspur van een week geleden doet nog steeds pijn, erkent Ten Hag. "Er blijft natuurlijk iets hangen. Dat litteken blijft voor altijd. Maar: in de sport gaat het met pieken en dalen. Hier teken je vooraf voor."

"Het seizoen is voor heel veel procent geslaagd. Je zou bijna zeggen honderd procent. Het was een fantastisch Europees seizoen. We hebben goed voetbal gespeeld en veel mensen blij gemaakt. Dat is misschien het allergrootste compliment. De Champions League-finale was ultiem geweest, een superstunt."

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws