Dumfries geconfronteerd: 'Wat moet ik dán zeggen? Dan ben ik gewoon gek'

Dumfries geconfronteerd: 'Wat moet ik dán zeggen? Dan ben ik gewoon gek'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 22:57wo 15-05-2019 om 22:57

Laatste update: woensdag 15 mei 2019 om 23:39wo 15-05-2019 om 23:39

Denzel Dumfries heeft zeker geen spijt van uitspraken die hij eerder deed over de titelstrijd in de Eredivisie. De rechtsback van PSV was er een paar weken geleden nog heilig van overtuigd dat de kampioensschaal in Eindhoven zou belanden. 

Emile van de Sande
EINDHOVEN

Het liep echter anders: PSV ging afgelopen zondag met 1-0 onderuit in Alkmaar en gaf de laatste kans op de titel daarmee uit handen. Ajax werd woensdagavond, dankzij een 4-1 zege op De Graafschap, officieel landskampioen. PSV blijft met lege handen achter. 

Eind april deed Dumfries een 'Jetro Willemsje' door te voorspellen dat PSV de schaal ging pakken. "Kijk, die uitspraken van Jetro en van mij, die zijn helemaal niet te vergelijken. Er waren veel meer jongens die hebben gezegd dat, als we vijf keer zouden winnen, we kampioen zouden worden", aldus de Oranje-back, voor de camera van VoetbalPrimeur. 

"Ik speel bij PSV, moet ik dan zeggen dat ik denk dat we geen kampioen worden? Dan ben ik gewoon gek. Dat gaat niet, dat hoort niet. Als jullie mij vragen of ik er vertrouwen in heb, dan heb ik er vertrouwen in. Die uitspraken van Jetro en van mij zijn totaal verschillend. Het is niet gelukt, jammer." 

Check hieronder het volledige interview met Dumfries. Daarin gaat hij onder meer in op de vraag waar PSV de titel heeft verspeeld 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws