Van de Beek over sportieve toekomst: Ik heb het er nog met niemand over gehad

Van de Beek over sportieve toekomst: "Ik heb het er nog met niemand over gehad"

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 07:24do 16-05-2019 om 07:24

Laatste update: donderdag 16 mei 2019 om 09:40do 16-05-2019 om 09:40

Donny van de Beek draagt de landstitel van Ajax op aan zijn boezemvriend Abdelhak Nouri. De twee kwamen tegelijkertijd bij het eerste elftal, totdat Nouri door het noodlot werd getroffen.

De middenvelder uit Geuzenveld koos speciaal voor rugnummer 34, omdat hij samen met Van de Beek voor de 34ste landstitel van Ajax wilde zorgen. Ruim anderhalf jaar na die fatale oefenwedstrijd tegen Werder Bremen is het doel bereikt. "Dat speelt natuurlijk wel door je hoofd", reageert Van de Beek na de kampioenswedstrijd tegenover de NOS. "Ik heb het altijd gezegd, maar het duurde een hele tijd voordat het zo was. Nu is het zo en ik ben hartstikke blij. Deze titel is voor hem."

Van de Beek, naar verluidt op de radar van meerdere Europese topclubs verschenen, kreeg ook nog vragen over zijn sportieve toekomst, maar kon en wilde hier niet op ingaan. "Laat duidelijk zijn dat ik een prachtig seizoen heb gehad en ik ben heel blij om voor Ajax te spelen. Dat zal altijd zo blijven. Je weet nooit wat er gebeurt, maar ik heb nog een contract. Voor de rest zien we het wel. Ik heb het er nog met niemand over gehad."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Van de Beek al klaar voor de stap naar de Europese top?

(4606 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws